Προσωπικό


Προσωπικό

Ευάγγελος Νεοφύτου

Συμβουλευτικός Διευθυντής

Το 1975, ο Ευάγγελος ίδρυσε την E. Neophytou Tradiing Co Ltd επωνυμία ως Serano. Η Serano έχει μεγαλώσει και είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα, στο νησί, προσφέροντας τα προϊόντα και αποκτώντας πάνω από 3000 πελάτες σε τοπικό επίπεδο. Η αποφασιστικότητά του για την υπεροχή έχει γίνει από έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στην Κύπρο. Εκτός από την επίβλεψη της γενικής λειτουργίας όλων των τμημάτων, ο κ. Νεοφύτου ειδικεύεται στην επιλογή και την ποιότητα των προϊόντων που καλλιεργούνται τοπικά και εισαγόμενα.

info@serano.com.cy

 

Προσωπικό

Όλγα Νεοφύτου

Αναπληρωματική Συμβουλευτική Διευθύντρια

Η Όλγα Νεοφύτου ήταν συνιδρυτής της Serano το 1975 και εξακολουθεί να εργάζεται, αναλαμβάνοντας την ηγετική θέση του Αναπληρωτή Συμβουλευτικού Διευθυντή. Η Όλγα έχει συμμετάσχει αυστηρά στην ανάπτυξη και ταυτόχρονα εργάζεται σε όλους τους τομείς της εταιρείας. Έχει εμπειρία στην εκπαίδευση νέου προσωπικού παρέχει συμβουλές σε μέλη του προσωπικού και των πελατών σε θέματα όπως την κατασκευή και την πώληση των προϊόντων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, η Όλγα ήταν υπεύθυνη για την επίβλεψη την Οικονομική Διεύθυνση της Εταιρείας και συγκεκριμένα, το σύστημα μισθοδοσίας.

info@serano.com.cy

 

 

 

Προσωπικό

Μαρία Νεοφύτου

Διοικητική Διευθύντρια

Η Μαρία ήταν η πρώτη από τη δεύτερη γενιά που συμμετέσχε στην εταιρεία το 1987 και είναι επικεφαλής σε πολλά τμήματα από τότε, συμπεριλαμβανομένων, της Λογιστικής, του Ανθρώπινου Δυναμικού, των Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ. Η Μαρία ήταν διευθυντής του προγράμματος όταν η SAP ( συστήματα, εφαρμογές και προϊόντα) εισήχθαν στην εταιρεία το 2012. Επί του παρόντος, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Επιμελείας και είναι υπεύθυνη για την WMS ( Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης). Είναι επίσης υπεύθυνη για τη διαχείριση των διαφόρων έργων που παρέχουν εκπαίδευση και κατάρτιση τεκμηρίωσης για τους πελάτες μας και είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή επιμελείας και των διαδικασιών της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην Serano, η Μαρία διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα σχεδίων για ένα μεγάλο αριθμό πελατών, και παρέχει λύσεις που δημιουργούνται για την ικανοποίηση  των αναγκών των επιχειρήσεων των πελατών μας.

mary@serano.com.cy

 

Προσωπικό

Γιάννης Νεοφύτου

Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος

Ο Γιάννης είναι ένας κορυφαίος ειδικός στον τομέα των εξαγωγών και των πωλήσεων και κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή από το 1997. Απέκτησε το πτυχίο του και το μεταπτυχιακό του αποφοιτώντας από τις ΗΠΑ. Οι κύριες αρμοδιότητές του Γιάννη βρίσκονται στους τομείς των πωλήσεων, τόσο σε τοπικό και διεθνείς, και οι εξάγει σε πελάτες σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του Γιάννη σε αυτούς τους τομείς είναι κυρίως υπεύθυνα για την επιτυχία της Serano που κατέχει το 85% της λιανικής πώλησης στην Κύπρο.

yiannos@serano.com.cy

exports@serano.com.cy

 

 

Προσωπικό

Αντώνης Νεοφύτου

Διευθυντής Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης

Ο Αντώνης κατέχει τη θέση του Λειτουργικού και Αναπτυξιακού Διευθυντή αφού προσχώρησε στην εταιρεία το 1997. Απέκτησε το πτυχίο και το μεταπτυχιακό του στις ΗΠΑ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι  υπεύθυνος για την λειτουργία των πολλών τμημάτων εντός της εταιρείας από τότε. Σήμερα είναι υπεύθυνος στο τμήμα προμηθειών, παρακολουθώντας και καθοδηγώντας το τομέα της παραγωγής και του ποιοτικού ελέγχου. Ο Αντώνης επίσης ήταν επικεφαλής στον σχεδιασμό και την κατασκευή του τελευταίου τεχνολογίας εργοστασίου μας.

antonis@serano.com.cy

 

Προσωπικό

Μιχάλης Σολομωνίδης

Οικονομικός Ελεγκτής

Ο Μιχάλης Σολομωνίδης είναι εγκεκριμένος λογιστής και μέλος του ACCA. Αυτός είναι ο δημοσιονομικός ελεγκτής της Serano από το 2011 και είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Η εμπειρία του περιλαμβάνει πάνω από 10 χρόνια σε ελεγκτικά γραφεία, στο τμήμα ελέγχου, και υπηρέτησε επίσης ως ένα δημοσιονομικό ελεγκτή για μια γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών για άλλα 10 χρόνια.

msolomonides@serano.com.cy

Προσωπικό

Γιαννάκης Ρούσσος

Διευθυντής Πωλήσεων Κύπρου

Ο κ. Ρούσσος είναι στην Serano από τη δημιουργία της το 1975 και σήμερα κατέχει τη θέση του Τοπικού Διευθυντή Πωλήσεων . Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνογνωσίας και η συμβολή του είναι ζωτική σημασίας για τις πωλήσεις της Εταιρείας. Ο κ. Ρούσσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Serano ως πωλητής και ανέβηκε κλίμακα δουλεύοντας σκληρά και δούλεψε σε όλα τα τμήματα του τμήματος πωλήσεων. Οι ευθύνες του κ. Ρούσσου συμπεριλαμβάνουν στενή επικοινωνία με όλους τους 3,000 τοπικούς πελάτες και την παρακολούθηση και το συντονισμό πάνω από 40 πωλητών.

rousos@serano.com.cy

 

Προσωπικό

Ανδρέας Παλατζής

Διευθυντής Μάρκετινγκ

Ο Ανδρέας είναι ο πρώτος της τρίτης γενιάς που εντάσσεται στην ομάδα της Serano στο Τμήμα Μάρκετινγκ. Από την ένταξή της στην εταιρεία το 2014, ο Ανδρέας έχει συμμετάσχει σε πολλά νέα έργα ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ψηφιακού μάρκετινγκ της εταιρείας, όπως η ιστοσελίδα της Εταιρείας, το βίντεο της Εταιρείας και μέσα κοινωνικών δικτύων  καθώς και τη διενέργεια προωθητικών ενεργειών.

apalantzis@seerano.com.cy

 

Προσωπικό

Μέλανη Σωτηρίου

Διευθύντρια Ασφάλισης Ποιότητας

Από την ένταξή της στην εταιρεία, πρόσφατα το 2014, σαν η Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας, η Μέλανη Σωτηρίου είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση σε καθημερινή βάση και για τη λειτουργία των εργαστηρίων και τον χειρισμό των προϊόντων. Η Μέλανη είναι μια εξειδικευμένη τεχνολογική τροφίμων η οποία σπούδασε στη Γαλλία για αρκετά χρόνια αποκτώντας εμπειρία σε τομείς του ποιοτικού ελέγχου και επιθεώρησης των τροφίμων.

msotiriou@serano.com.cy

 

Προσωπικό

Αντρέας Ελ Σιεχ 

Συντονιστής Εξαγωγών

Ανδρέας είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων MIS του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στην SERANO από το 2008 ως IT και Αναλυτής Πωλήσεων. Τώρα είναι συντονιστής στο Τμήμα Εξαγωγών εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του τμήματος σε συνεργασία με τους μεταφορείς, πράκτορες και ναυτιλιακές εταιρείες.

andrease@serano.com.cy

 

 

Προσωπικό

Όλγα Παλαντζή

Η Όλγα είναι η δεύτερη σε σειρά που εντάχθηκε στην Εταιρεία από την τρίτη γενεά. Σπούδασε accounting (BSc) στο University of Nicosia και εντάχθηκε απευθείας στην οικογενειακή επιχείρηση. Όπως όλα τα νέα μέλη της οικογένειας ακολουθεί ένα πενταετές  πρόγραμμα προσαρμογής, κατά το οποίο θα εκπαιδευτεί σε όλα τα τμήματα της εταιρίας. Σήμερα έχει αναλάβει καθήκοντα στο τμήμα των Logistics.

olga@serano.com.cy

 

 

Προσωπικό

Δήμητρα Πουλλή


Γραφίστας

Γνωστή στους φίλους και την οικογένεια της ως παθιασμένος καλλιτέχνης από τότε που ήταν παιδί. Μετά την αποφοίτησή της από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με πτυχίο στις Γραφικές τέχνες, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως επαγγελματίας σχεδιαστής, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία .Αυτό είχε αποτέλεσμα να κερδίσει την αναγνώριση στον τομέα των γραφικών τεχνών από την αρχή της καριέρας της.
Από την ένταξή της στην εταιρεία πρόσφατα το 2015, η Δήμητρα έχει συνεφέρει στην ανάπτυξη νέων έργων, όπως λογότυπα, ετικέτες, αφίσες, ιδέες συσκευασίας, καταλόγους και είναι ενεργή στις περισσότερες διαφημιστικές εκστρατείες. Απολαμβάνει τη δημιουργική πρόκληση και πιέζει τον εαυτό της για να παράγει την καλύτερη δυνατή δουλειά.

creative@serano.com.cy

 

 

Προσωπικό

Στέφανος Θεοδοσίου

Διαχειριστής Τοπικών Πωλήσεων

Ο Στέφανος είναι το νεότερο μέλος στην εταιρεία και η θέση του είναι διαχειριστής τοπικών πωλήσεων. Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και τη βελτίωση των λειτουργιών του τμήματος πωλήσεων σε συντονισμό με άλλα τμήματα και την επικοινωνία με τους πελάτες.

stheodossiou@serano.com.cy