Ψίχες Χαλεπιανού Ψημένες Χωρίς Αλάτι/ Ψίχες Φυστικιών Αιγίνης Ψημένες Χωρίς Αλάτι


Οι ψημένες ψίχες χαλεπιανού χωρίς αλάτι είναι πλούσιες σε P (φώσφορο), K (κάλιο), βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α, «καλά» λιπαρά (μονοακόρεστα MUFA και πολυακόρεστα PUFA). Προσφέρουν προστασία αφού ενισχύουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ αποτελούν θαυμάσια πηγή αντιοξειδωτικών. Η αρχαιότερη ίσως κατηγορία ξηρών καρπών πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες.

 

  • καθετο φακελακι

    καθετο φακελακι

  • οριζοντιο φακελακι

    οριζοντιο φακελακι

  • φακελακι mini

    φακελακι mini

  • συσκευασια doy

    συσκευασια doy